Tämänkin blogin aloittaa ah-niin-järkevä miete, että onko Sepi heteroista heteroin ja Ipi hiukan..ei niin hetero? Kohtaavatko nuo (joo ei kyllä nuoret.) miehet toisensa ja pääsevätkö estoistaan, aina lihan himoihin? Kuinka Ismo kertoo Tanjalle lankeamisensa parhaaseen (ja varmaan ainoaan.) ystäväänsä? Kuinka Tanja ottaa sen, tunteeko hän jälleen itsensä petetyksi? Niin paljon kysymyksiä, nolla prosenttia vastauksia, c'mon, puhun Salatuista Elämistä, suomen parhain komed.. - draama ja saippua sarja.

Salkkarit on hei aivan oikeesti joku mahdottomin - epärealistisin sarja (ei oteta lukuun piirettyjä, - scifi tai muita sellasia sarjoja.) mitä olen nyt Suomessa tehdyistä nähnyt. :'D Eka pari tyyppiä kuolee autokolarissa, se on suosituin delaustapa ja sitten Elina on about kahdeksan vuotta paksuna ja Maija pysyy kakara-moodissaan saman verran. Et tota GG vaan. :-D

Naurettavin asia ehkä Salkkareissa oli Aaro (taas) and his doppelganger brother Eero (tai tuttavallisimmin Sönkkö.) ilmestyivät. Mahto Eerolla olla mukavaa siellä poksissaa sitten. :-) Mut kyllähän Aaro nyt broidiaan rakasti - tarjos maksalaatikkoa, veljesrakkautta parhaimmillaan. <3 Aijai, kun Aaro jäi kiinni yhdessä vaiheessa Jennille, aijaijai.

Mut miten romanttista, kun Oona ja Niko (Gootti-Oona ja Kenkä.) palasivat takaisin sarjaan. <3 Tällä kertaa Oona oli aito ernu ja Niko..krrhm, bad memories, sanotaan että se oli..kala. Ja soppaan lisäksi ylityöstävä adoptio-isä Ami, niin syntyy oikea kalakeitto.

Elinalla on siinä sarjassa varmaan pasmat sekaisin lopullisesti - raivoaa ja raivoaa ja ainoa mitä ajattelee on Onni. Potkas pöydänkin palasiks. o.O Jo on kumma eukko. Parasta oli kuitenkin se, kuinka Seppo ja hänen pontikkakeittimensä palasivat yhteen, yay for old Seppo. Siinä jaksossa jopa siedin Oonaa, itseasiassa se oli aika cool.

 

Ja pienen pieni nimetön yksilö tahtoi Sepon lajituntemuksen kirjattavan ylös. :>

 

''Seppo (Seputus Homputus) on ihmisen alalaji, heitä on vain yhdenlaisia, lyhyitä ja pönäköitä, Sepot ovat lihansyöjiä ja parittelevat mieluiten vain yhden naaraan kanssa.

Sepot taistelevat reviilistään, kun siihen on tarve. Seppojen pääominaisuudet on kalju ja tyylikäs hiustyyli, Sepot keittelevät mieluusti laittomia juomia ja saavat sydänkohtauksia. ''

Siinäpä se, olkoot nyt onnellinen. :-)