My Chemical Romance - Cemetary Drive ♥
aivan ihana kappale.

nöö, meillon huomen laulu - öö - joku, liikan tilalla, en tiedä pitäskö olla iloinen vai surullinen. Taian olla shokissa. En mä tahdo laulaa mitään virsiä. (virsiä tod.) vähän hienoa, se itsenäisyyskemojuhla onkin ihan kouluaikana, karmivaa, joku hame ja legginsit päällä on pakko tulla kouluu. -_- ja jos laittais vielä rajarit ja hiukset sillein ookoosti niin.. no pojatkin joutuu pukeutumaan hienommin, että hähähä !

eli siis suomennettuna, meikä ei diggaile hameista kovinkaan paljon. Mut toivottavasti hame sopii mun skeittarien kanssa. Rakastan niitä. (: ja liukastun niillä ja katkon raajani. realistista.

huomenna mikkeliin, ehkä siirikin tulee, jos on kondiksessa, menen ostamaan hameen, legginsit ja paidan ja ehkä sen ihanan huivin. ja käyn ottamassa korviksen ja maybe ostamassa ne prkeleen kuulokkeet, toivottavasti ne ei tällä kertaa hajoa !! menee hermot, kun ei voi kuunnella mp3sta, kun ei ole muita kuulokkeita kuin jotkut aataminaikaset. I miss The Rasmus.

tuo I'm Not Okayn musavideo on aika mielenkiintonen, varsinkin se kun Gee on siin uimahyppylaudalla ihan täysissä pukeissa ja muut hyppää ja se jää siihen seisomaan. Ja se Geen kamppaus kohta lopussa. <3 Hahaha, melkein repeen sille. huomatkaa, olen halfMCR-fan, tosin nyt koulussa suomensin Helenan kokonaan. \,,/ olen hyvä, enkö ?

noh, tänään Jaana sitten lähti. voih.